Activiteiten


Wandelingen

Met wandelen naar werk verzorg ik diverse wandelingen van netwerkwandelingen voor werkzoekenden en kleine ondernemers tot avondwandelingen, dagwandelingen en wandelingen in de Camino stijl. 

Netwerkwandelingen voor werkzoekenden en kleine ondernemers

Op elkaar echt te ontmoeten ervaringen en tips uit te wisselen en te netwerken en om nieuwe inzichten op te doen. 

Iedere 2e donderdag van de maand loop ik ergens in de Bollenstreek een route tussen de 5 en 10 km. 

Kosten: 5 Euro p.p. + voor degene die willen een vrije bijdrage.

Dagwandelingen en Camino Thuis

In september 2017 heb ik de Camino gelopen, het pad, de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella. Tijdens de Camino werd regelmatig een donatie gevraagd voor de overnachting of het eten. Dat vind ik een prachtige traditie.

Dagwandelingen organiseer ik onder de naam Camino Thuis en die organiseer ik op basis van een donativo. Dat is een vrije bijdrage op basis van wat jij een wandeling waard vindt en/of wat jij kan missen.

Dagwandelingen zijn vaak langere wandelingen tussen de 15 en 25 km.

Kosten: donativo.

Individuele wandelingen op verzoek

Zoek jij een luisterend oor of loop jij ergens tegenaan en wil jij daar een keer met mij over sparren tijdens een wandeling? Dan kan dat. Ik ben geen opgeleide coach, maar wel een mentor en ik coach vanuit mijn levenservaring en achtergrond als journalist en ervaringsdeskundigheid. Wel ben ik onderdeel van Bewust Bollenstreek, een netwerk met coaches en therapeuten waarnaar ik door kan verwijzen.

Kosten: op aanvraag beschikbaar.


Trainingen


LinkedIn trainingen

Ik heb inmiddels behoorlijk wat kennis verzameld over over LinkedIn en ik heb een groot netwerk op LinkedIn opgebouwd. Mijn LinkedIn trainingen zijn altijd praktisch van aard. Ik geef een dagdeel trainingen in een groep

Kosten: 17,50 Euro p.p.

Mocht je individueel LinkedIn uitleg willen, neem dan even persoonlijk contact met mij op.

Vliegeren naar werk

Vliegeren is ontspannend en een ontzettend mooie manier om te spelen met de wind, om de vrijheid te voelen, om in jouw kracht te staan en om te voelen hoe het is om de touwtjes weer in handen te nemen. 

Tijdens deze workshop gaan we in kleine groepjes vliegeren en we sluiten de workshop af met een drankje.

Kosten: 17,50 Euro p.p.

Vision board (knippen en plakken) 

Een vision board of een moodboard maken is een mooie manier om in beeld te laten zien waar je heen wilt qua werk of om een ander doel te bereiken. Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. 

Tijdens deze workshop gaan we met allerlei creatieve materialen aan de slag om jouw doel te visualiseren. 

Kosten: 17,50 Euro p.p.


Sollicitatietraining in de buitenlucht 

Je goed voorbereiden op het sollicitatiegesprek kan je veel voordelen opleveren. Je weet welke vragen je kunt verwachten en je hebt al nagedacht over een antwoord. Dit maakt dat je meer zelfverzekerd overkomt. 

Tijdens deze workshop oefenen we door middel van een rollenspel het sollicitatiegesprek in de duinen. 

Op aanvraag beschikbaar!

Solliciteren met jouw hart

Als je werkt met jouw hart doet, dan zit je op je plek en gaat werken makkelijker. Het kost je geen energie, omdat je met jouw passie bezig bent. Je zet die dingen in jouw werk in, waar jij van nature goed in bent. Een periode van werkloosheid is een uitgelezen kans om jezelf af te vragen of datgene wat jij altijd deed of je dat nog wel wilt doen. Het is een kans om je te herori├źnteren op de arbeidsmarkt.

Aan de hand van serie prettige, speelse en soms confronterende oefeningen zetten we een stap op weg naar de baan die echt bij jou past. 

Kosten: 17,50 Euro p.p.

Trajecten

Wie loopt er nu een pelgrimsroute met werkzoekenden? Wandelen naar Werk doet dat. Het lopen van een pelgrimstocht combineer ik met de mogelijkheid tot netwerken, kennisdeling en inzichtgevende oefeningen. In juni start een nieuw pelgrimstraject voor werkzoekenden. Tijdens dat traject loop je met gelijkgestemden de Walk of Wisdom in acht etappes, een 136 km lange pelgrimsroute in- en rondom Nijmegen.